Openingstijden

Speeltuin Floragaarde is elke dag vrij toegankelijk van vanaf 9.00 uur tot zonsondergang.

Momenteel is er geen toezichthouder in de speeltuin. Deze functie is vacant. Bij interesse, neem contact op met Haarlem Effect.

Als de toezichthouder er is kun je koffie, thee, limonade, ijs, snoep en koek kopen. De opbrengsten uit deze verkoop komen volledig ten goede aan de speeltuin. Natuurlijk kun je ook zelf iets te eten en te drinker meenemen. Floragaarde heeft veel bankjes en picknicktafels waar je lekker kan zitten.


Altijd welkom

Op vrijdagmiddag wordt er 's middags onder begeleiding geknutseld. Iedere week verzinnen we een nieuwe knutsel en/of thema bijpassend in het seizoen. Een heel gezellig moment om bijvoorbeeld ook met anderen kinderen af te spreken. Bij het knutselen krijg je een glaasje limonade en iets gezonds!

Weet dat jullie zeer welkom zijn!!!


Adres

Van Oosten de Bruijnstraat 62
2014 VS in Haarlem
bestuur@speeltuinfloragaarde.nl

Bestuur

Speeltuinvereniging Floragaarde heeft een actief bestuur dat bestaat uit buurtbewoners en zorgt er voor dat er laagdrempelige activiteiten voor de buurt plaatsvinden. Het bestuur organiseert onder andere klus-ochtenden, burendagen, buurt BBQ’s en legt zij zodra het vriest op het basketbalveld een ijsbaantje met koek en zopie aan.

Ook helpt de vereniging bij het onderhoud van de speeltuin, het meedenken bij vernieuwing van speeltoestellen, het aanvragen van subsidies voor activiteiten en speeltoestellen.

Ben je geïnteresseerd in of heb je vragen over het bestuur, neem dan contact op via bestuur@speeltuinfloragaarde.nl


Image