Openingstijden

Speeltuin Floragaarde is elke dag vrij toegankelijk van vanaf 9.00 uur tot zonsondergang.

Als de speeltuinbeheerder er is kun je koffie, thee, limonade, ijs, snoep en koek kopen. De opbrengsten uit deze verkoop komen volledig ten goede aan de speeltuin. Natuurlijk kun je ook zelf iets te eten en te drinker meenemen. Floragaarde heeft veel bankjes en picknicktafels waar je lekker kan zitten.


Altijd welkom

Over het algemeen is op woensdag en vrijdagmiddag de speeltuinbeheerder aanwezig.  Hij/zij organiseert zo af en toe leuke activiteiten voor kinderen. Een heel gezellig moment om bijvoorbeeld ook met anderen kinderen af te spreken. Bij het knutselen krijg je een glaasje limonade en iets lekkers!

Tevens draagt de speeltuinbeheerder zorg voor een opgeruimde en veilige speeltuin.

Weet dat jullie zeer welkom zijn!!!


Adres

Van Oosten de Bruijnstraat 62
2014 VS in Haarlem
bestuur@speeltuinfloragaarde.nl

Bestuur: nieuwe leden gezocht!

Speeltuinvereniging Floragaarde is op zoek naar een nieuw bestuur dat weer gaat zorgen voor gezellige laagdrempelige activiteiten voor de buurt plaatsvinden. In voorgaande jaren heeft het bestuur onder andere klus-ochtenden, burendagen, buurt BBQ’s georganiseerd. En een paar jaar geleden hebben zij zodra het vroor een ijsbaantje met koek en zopie aangelegd op het basketbalveld.

Ook helpt de vereniging bij het onderhoud van de speeltuin, het meedenken bij vernieuwing van speeltoestellen, het aanvragen van subsidies voor activiteiten en speeltoestellen.

Ben je geïnteresseerd in of heb je vragen over het bestuur, neem dan contact op via bestuur@speeltuinfloragaarde.nl


Image