Nieuws

Select a news topic from the list below, then select a news article to read.

Woensdag 13 juni is er Buitenspeeldag van 13:00 tot 17:00

Mindfulness betekent opmerkzaamheid, bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder oordeel. Door middel van mindfulness training kunnen kinderen kwaliteiten als concentratie, geduld en vriendelijkheid verder ontwikkelen.

Heb je hier interesse in? Reageer dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan gaan we kijken of we dit kunnen organiseren bij onze speeltuin.

Vrijdag 27 oktober kan je zeepkisten bouwen in speeltuin Floragaarde.

Je bouwt per tweetal een zeepkist. De spullen zijn aanwezig alleen zelf een hamer en schroevendraaier mee nemen en beschermende kleding/materialen.

Om 13.30 kan je met bouwen beginnen en om 15.00 begint de race. Om 16u is de prijsuitreiking met poffertjes.

Kosten: 7,50E per kind. Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag 24 februari organiseren we een circusworkshop voor kinderen vanaf 6 jaar. We gaan allerlei dingen knutselen en schminken! Hiermee gaan we aan de slag voor een spetterend optreden die zelfde middag. Kom je ook? Geef je dan gauw op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Kosten 5E voor niet-leden en 3E voor leden. Start 13u.

Voorstelling om 16.30 voor ouders, opa's, oma's en andere nieuwsgierige vrienden.

Om 17u is het afgelopen.

Subcategorieën