Steun de speeltuin

Iedereen kan lid worden van Speeltuin Floragaarde. Mede dankzij de bijdragen van de leden kunnen er vele evenementen georganiseerd worden zoals paaseieren zoeken, huttenbouwen en als het vriest een echte ijsbaan. Ook zijn er regelmatig peuterochtenden, knutselmiddagen en andere activiteiten. Veel activiteiten zijn door die bijdragen gratis of er wordt een kleine bijdrage gevraagd. De contributie voor Speeltuin Floragaarde is € 22,50 per jaar.

Heeft u geen (jonge) kinderen of kleinkinderen, maar wilt u de speeltuin toch steunen, dan kunt u donateur worden vanaf € 10,- per jaar.

Je kunt het inschrijfformulier downloaden of tijdens openingstijden afhalen in de speeltuin. Met het ingevulde en ondertekende formulier machtig je de speeltuinvereniging om het lidmaatschap te incasseren. Het ondertekende formulier kan worden ingeleverd bij de toezichthouder Marion Huis in t Veld of bij een van de vrijwilligers wanneer zij aanwezig zijn op kantoor (vrijdagmiddag).Image


Image

Iedereen mag spelen

Speeltuin Floragaarde heeft een deel van de speeltuin speciaal ingericht voor kleine kinderen zodat ze veilig kunnen spelen. Er zijn meerdere klimtoestellen die voor kinderen tot 6 jaar veel uitdagingen bieden. Ook aan de ouders is gedacht, voor hen zijn er veel bankjes en picknicktafels. Vanuit de speeltuin kun je nog naar Stichting Bedenk Huisdierencentrum.

Maar ook door oudere kinderen wordt Floragaarde druk bezocht. Er is een basketbalveld en je kunt met skates en skateboards je grenzen verleggen. Natuurlijk zijn er ook voor oudere kinderen speeltoestellen zoals schommels, klimmogelijkheden en zelfs een kabelbaan.
Even voorstellen


Hoi allemaal, mijn naam is Marion Huis in t Veld en ik ben de speeltuinbeheerder. Ik ben op vrijdagmiddag in de speeltuin te vinden van 13.00 tot 17.00 uur. Ik wil zo nu en dan een activiteit organiseren, zoals bijvoorbeeld broodjes bakken, cakejes versieren, knutselen en misschien een spellenmiddag met schminken etc. Maar ik sta ook open voor leuke andere ideeën. Koffie en thee staan altijd  klaar. Bij mooi weer staat er een gezellig terras voor de deur. Ik hoop jullie gauw een keer te zien! Heb je nog vragen of heb je leuke ideeën voor de speeltuin, spreek mij dan gerust aan.

Image