Word lid!


Steun de speeltuin! Mede dankzij de opbrengst van de lidmaatschappen kan de speeltuin blijven bestaan.

Image

Iedereen mag spelen

Speeltuin Floragaarde heeft een deel van de speeltuin speciaal ingericht voor kleine kinderen zodat ze veilig kunnen spelen. Er zijn meerdere klimtoestellen die voor kinderen tot 6 jaar veel uitdagingen bieden. Ook aan de ouders is gedacht, voor hen zijn er veel bankjes en picknicktafels. Vanuit de speeltuin kun je nog naar Stichting Bedenk Huisdierencentrum.

Maar ook door oudere kinderen wordt Floragaarde druk bezocht. Er is een basketbalveld en je kunt met skates en skateboards je grenzen verleggen. Natuurlijk zijn er ook voor oudere kinderen speeltoestellen zoals schommels, klimmogelijkheden en zelfs een kabelbaan.
Steun de speeltuin

Iedereen kan lid worden van Speeltuin Floragaarde. Mede dankzij de bijdragen van de leden kunnen er vele evenementen georganiseerd worden zoals paaseieren zoeken, huttenbouwen en als het vriest een echte ijsbaan. Ook zijn er regelmatig peuterochtenden, knutselmiddagen en andere activiteiten. Veel activiteiten zijn door die bijdragen gratis of er wordt een kleine bijdrage gevraagd. De contributie voor Speeltuin Floragaarde is € 22,50 per jaar.

Heeft u geen (jonge) kinderen of kleinkinderen, maar wilt u de speeltuin toch steunen, dan kunt u donateur worden vanaf € 10,- per jaar.

Formulier lidmaatschap
Donatie Formulier


Image