Speeltuinbeheerder gezocht!!


We zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste speeltuinbeheerder! De functie staat vacant op Indeed. Je kunt ook contact opnemen met Haarlem Effect. De functie is voor 12 – 24 uur per week bij Speeltuin Florgaarde (ZuidWest) en/of Speeltuin Kindervreugd (Oost).

Je gaat werken bij een speeltuin die een belangrijke ontmoetingsplek is voor alle buurtbewoners, van 0 tot 100 jaar. Een aantal middagen per week ben je in de speeltuin aanwezig. Je houdt toezicht op de spelende kinderen en het gebruik van speeltuin, gebouw en materialen door gebruikers en/of bezoekers. Je bent het aanspreekpunt voor ouders, de jeugd en buurtbewoners. In en rond het speeltuingebouw en in de speeltuin doe je alle voorkomende werkzaamheden...

Image
Image

Iedereen mag spelen

Speeltuin Floragaarde heeft een deel van de speeltuin speciaal ingericht voor kleine kinderen zodat ze veilig kunnen spelen. Er zijn meerdere klimtoestellen die voor kinderen tot 6 jaar veel uitdagingen bieden. Ook aan de ouders is gedacht, voor hen zijn er veel bankjes en picknicktafels. Vanuit de speeltuin kun je nog naar Stichting Bedenk Huisdierencentrum.

Maar ook door oudere kinderen wordt Floragaarde druk bezocht. Er is een basketbalveld en je kunt met skates en skateboards je grenzen verleggen. Natuurlijk zijn er ook voor oudere kinderen speeltoestellen zoals schommels, klimmogelijkheden en zelfs een kabelbaan.
Steun de speeltuin

Iedereen kan lid worden van Speeltuin Floragaarde. Mede dankzij de bijdragen van de leden kunnen er vele evenementen georganiseerd worden zoals paaseieren zoeken, huttenbouwen en als het vriest een echte ijsbaan. Ook zijn er regelmatig peuterochtenden, knutselmiddagen en andere activiteiten. Veel activiteiten zijn door die bijdragen gratis of er wordt een kleine bijdrage gevraagd. De contributie voor Speeltuin Floragaarde is € 22,50 per jaar.

Heeft u geen (jonge) kinderen of kleinkinderen, maar wilt u de speeltuin toch steunen, dan kunt u donateur worden vanaf € 10,- per jaar.

Je kunt het inschrijfformulier downloaden of tijdens openingstijden afhalen in de speeltuin. Met het ingevulde en ondertekende formulier machtig je de speeltuinvereniging om het lidmaatschap te incasseren. Het ondertekende formulier kan worden ingeleverd bij de toezichthouder Marion Huis in t Veld of bij een van de vrijwilligers wanneer zij aanwezig zijn op kantoor (vrijdagmiddag).Image