Huttenbouwen

huttenbouwen speeltuin floragaarde

We mogen dit jaar gelukkig(!) weer gaan hutten bouwen! Houten pallets die worden omgetoverd tot waanzinnige hutten waar zelfs in geslapen kan worden!

Vrijdag 26 augustus om 13.00 uur gaan we van start. In de avond gaan we gezellig eten en hebben we nog een leuke activiteit. Zaterdagochtend is de prijsuitreiking voor de mooiste hut en breken we daarna samen de boel weer af 

De speeltuin zorgt voor pallets en spijkers. Neem zelf een zaag, wat hamers en andere materialen – voor de versiering van de hut – mee. En vergeet ook je slaapspullen niet als je wilt overnachten. Voor de slapers wordt ontbijt voor de volgende dag geregeld! 

Kosten zijn € 7,50 voor leden en €10,00 voor niet-leden. We hebben plaats voor 60 aanmeldingen dus geef je snel op. Stuur een email naar: info@speeltuinfloragaarde.nl met je naam en leeftijd kind, naam van begeleider, en telefoonnummer waar je te bereiken bent. 

We zoeken ook mensen om te helpen, in de voorbereiding (vrijdagochtend), tijdens het bouwen en bij het opruimen (zaterdagochtend). Laat ook even weten als jij je daarvoor wil inzetten. Zonder deze vrijwilligers is zo’n dag als deze niet mogelijk dus onze dank is groot!

Tot vrijdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *